Aito Säästöpankki

Omaa, ostettua ja ansaittua mediaa

Pirkanmaalainen Aito Säästöpankki halusi saada viestinsä paremmin läpi paikallisissa viestintävälineissä ja valitsi Propagandan sen välittäjäksi. Itse tuote oli jo kunnossa: Aito Säästöpankki on aktiivinen ja kasvava toimija, jolla kyllä riittää kerrottavaa.

Säännöllisen mediatiedottamisen ja juttuvinkkausten myötä Aito Säästopankin uutiset ovat löytäneet tiensä lehtien palstoille ja radioaalloille. Paikkansa mediassa ovat löytäneet esimerkiksi henkilöhaastatteluksi kääntynyt nimitysuutinen, Aito Säästöpankin vuosittain jakamat avutukset ja apurahat sekä merkittävä Oman talouden valmennus -yhteistyö Tampereen Urheiluakatemian nuorten huippu-urheilijoiden kanssa.

Tiedottamisen lisäksi olemme toteuttaneet viestintäkonsepteja, blogi-, some- ja muita viestinnällisiä sisältöjä sekä markkinointimateriaaleja.

– Paikallisena pankkina arvotamme paikallistuntemuksen viestintätoimiston valintakriteereissä korkealle. Paikallinen viestintäkumppani tietää, mikä alueella puhuttaa ja osaa kohdistaa esimerkiksi juttuvinkit sopivaan mediaan, sopivalle toimittajalle, toteaa Aito Säästöpankin markkinointipäällikkö Kirsi Evilä.

Omaa, ostettua ja ansaittua mediaa