Arnon

Luottamuksellinen kumppanuus markkinoinnin kasvualustanaKeski-ikään ehtinyt Tampereen Keskustekniikka keksi itsensä uudelleen vuonna 2017 – ja siitä alkoi Arnonin tarina. Pk-kentän toimijasta tuli kansainvälinen kasvuyritys, joka valitsi Propagandan auttamaan niin nimen vaihtoon, uuden brändin luomiseen kuin henkilöstön sitouttamiseen liittyvissä toimenpiteissä. Luottamuksellinen kumppanuus on hedelmällinen kasvualusta toimivalle markkinoinnille.

Kaksivuotisjuhliensa yhteydessä Arnon päivitti liiketoimintastrategiansa. Jalostimme Arnonin visuaalisen ilmeen uudelle tasolle sekä uudistimme verkkosivuston ja muut materiaalit. Autoimme Arnonia myös kansainvälisen teknisen seminaarin viestinnässä, dokumentoinnissa ja jälkimarkkinointimateriaalien toteutuksessa.

”Arnonin liiketoimintastrategia ja markkinointistrategia kulkevat käsi kädessä. Aitona tavoitteenamme on arvon tuominen kumppaneillemme. Propaganda on mukana niin kehityshankkeidemme eteenpäinviemisessä kuin markkinointimateriaaliemme käytännön toteutuksessa. Loistavan markkinointi- ja viestintäkumppanuuden kruununjalokivenä loistaa Arnon Magazine, jonka sisällön ja ulkoasun toteuttaa Propaganda”, Arnonin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Hansku Vihervaara kertoo.

Lehti ilmestyy laadukkaana painotuotteena asiakkaiden ja kumppanien työpöydille sekä aina ajankohtaisena digijulkaisuna Arnonin verkkosivustolla.

”Yhteistyö Propagandan kanssa on inspiroivaa, mutkatonta ja palkitsevaa. On mahtavaa tehdä yhteistyötä tiimin kanssa, joka suhtautuu intohimoisesti projekteihimme. Teknologiateollisuus ei välttämättä ole kaikista inspiroivin maaperä tehdä erottautuvaa jälkeä, mutta yhdessä olemme löytäneet timanttisen sävyn viestiimme”, Vihervaara iloitsee.

Luottamuksellinen kumppanuus markkinoinnin kasvualustana