Brändit– täydellisiä tarinoita.

Mikään ole niin tärkeää kuin brändi. Ei edes puutarhanhoito. Brändi luo organisaatiollesi, tuotteellesi tai palvelullesi lisäarvon. Sen jonkin, joka erottaa kaikista muista. Kiinnostava brändi tarvitsee tarinan ja keinot kertoa se mieleenpainuvasti. Koska elämme ja hengitämme brändejä, autamme mielellämme sinunkin brändiäsi löytämään identiteettinsä ja äänensä.

Olipa kyseessä vanhan raikastaminen tai kokonaan uuden loihtiminen, aloitamme aina pohjamultia möyhimällä. Kaivamme esiin vahvuutesi ja kiteytämme brändisi uniikin ytimen. Me luomme elämyksiä ja aktivoimme tunteita – rakennamme rakkaustarinoita brändien ja ihmisten välille. Oletko valmis kirjoittamaan sellaisen yrityksellesi?

Brändinrakentamisen palveluihimme lukeutuvat mm.
– konseptisuunnittelu
– strateginen suunnittelu
– pakkaussuunnittelu
– palvelumuotoilu
– tuote- ja yritysilmeet

  • Konseptisuunnittelu

  • Strateginen suunnittelu

  • Pakkaussuunnittelu

  • Palvelumuotoilu

  • Tuote- ja yritysilmeet

Konseptisuunnittelu

Alussa oli konsepti. Ja sitten kaikki olikin helppoa kuin huilunsoitto. Me keräämme kokoon ajatukset, fiilikset, lähtökohdat ja tavoitteet. Niistä jalostamme koherentin kokonaisuuden ja kiteytämme SEN SUUREN idean. Kun minkä tahansa suuremman markkinointiponnistuksen alussa kurotaan konsepti tunnollisesti kasaan, toteutukset on helppo tehdä sen pohjalta – ja jälki on aina yhtenäistä ja nättiä!

Strateginen suunnittelu

Tuloksellisin markkinointiviestintä on voimakkaasti kytköksissä yrityksen liiketoimintastrategiaan. Kun haluat luoda liiketoimintaasi tukevan pohjan markkinointiviestinnällesi ja kivijalan brändillesi, olemme mukana kanssasi piirtämässä isolla kynällä. Sparraamme, kyselemme ja kyseenalaistamme. Nuuskimme ja kaivamme. Puristamme, kunnes jäljellä on vain brändisi timantti. Sen synnyttämisessä tuppaa hiki tirskumaan, mutta se kannattaa. Soita meille kun olet valmis käärimään hihasi!

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus vie brändisi kuluttajan kasvojen eteen kaupassa ja sieltä parhaassa tapauksessa kaikkein pyhimpään, eli kuluttajan kotiin. Innoittava pakkaus ei ainoastaan pomppaa silmään kilpailevien tuotteiden rivistä, vaan saattaa jopa keikauttaa vaa’an sinun brändisi hyväksi kuluttajan ostoskorissa.

Meillä on vuosien kokemus erilaisten brändien ja tuotteiden herättämisestä henkiin raikkailla ja lumoavilla pakkaus-designeilla. Käänny siis puoleemme, kun aiot polkaista uuden tuotteesi markkinoille tai kun vanha pakkauksesi kaipaa faceliftiä!

Palvelumuotoilu

Haluatko ajatella palvelusi uudestaan? Me autamme suunnittelemaan palvelusi niin, että asiakkaidesi tarpeet kohtaavat liiketoiminnalliset tavoitteesi optimaalisesti. Sukeltamalla syvälle niin sinun yrityksesi kuin asiakkaidesi maailmaan pystymme ymmärtämään tarpeet ja odotukset, joihin palvelusi vastaa. Suunnittelemme kanssasi kokonaisvaltaisia palvelukokemuksia, jotka jättävät asiakkaan haluamaan lisää ja palaamaan palvelusi pariin yhä uudelleen.

Tuote- ja yritysilmeet

Ilme on paljon muutakin kuin näpsäkkä logo. Oikeanlaisella ilmeellä viestitään sanojen ulkopuolelta ja synnytetään vastaanottajassa tunteita. Yhtä tärkeää kuin tajunnanräjäyttävän upea ilme on erottua kilpailijoista. Visuaalisen suunnittelun taikaviittamme heittävät pelastusrenkaan massaan hukkumassa oleville yrityksille. Ylevä tavoitteemme on suunnitella jokaiselle puoleemme kääntyvälle yritykselle heidän näköisensä ilme, jossa on juuri sopivasti asennetta. Uskalla erottua!

Niko Airaksinen

Niko Airaksinen

Luova johtaja, partner

+358 400 804 930

niko@pgda.fi