Digimarkkinointi– löydä ja tule löydetyksi.

Digitaalinen aika on markkinointiviestinnän kannalta uskomaton, loputtomien mahdollisuuksien satumaa. Viestien ja tarinoiden levittäminen yhä laajemmin, monipuolisemmin ja kustannustehokkaammin ei ole koskaan ollut helpompaa. Kolikon kääntöpuoli on tietenkin, että oman viestin tuuttaaminen vastaanottavaiselle suurelle massalle yhdessä kanavassa on historiaa.

Tuuleen huutamisesta saa vain kipeän kurkun. Digitaalisessa markkinointiviestinnässä olennaista on osata kohdistaa, kohdistaa ja kohdistaa. Hakukoneiden, etunenässä Googlen, kanssa täytyy myös pysyä väleissä.

Digitaalisen markkinoinnin toimet vievät paljon aikaa ja vaativat jatkuvaa osaamisen päivittämistä. Siksi on erittäin fiksu veto satsata ulkopuoliseen digiammattilaiseen. Digimarkkinoinnin palveluidemme avulla varmistat, että kallisarvoinen viestisi löytää juuri oikean yleisönsä hyödyttäen, viihdyttäen ja ilahduttaen. Ota yhteyttä meihin, kun haluat avata kaikki digiajan mahdollisuudet!

Celain on nyt Propaganda Digi. Digitaaliset julkaisut ja koko Celaimen muu palveluvalikoima siirtyvät osaksi Propagandan kattavaa palveluperhettä, joten saat jatkossa digipalvelut samalta luukulta muiden markkinointiviestintätarpeidesi kanssa.

  • Verkkosivut ja -kaupat

  • Digijulkaisut ja applikaatiot

  • Sosiaalinen media

  • Videotuotanto ja -mainonta

  • Seuranta ja analytiikka

  • Digitaalinen markkinointi

  • Vaikuttajamarkkinointi

  • Palvelinpalvelut

Verkkosivut ja -kaupat

Toteutamme verkkosivut aina mobiiliystävällisesti, optimoidusti ja laajuudeltaan asiakkaan tarpeen mukaan. Toiselle sopii kevyet, simppelit ja pelkistetyt verkkosivut, kun taas toisen toiveena on hyvinkin kattava ja toiminnallinen verkkosivusto integroituine verkkokauppoineen. Joskus pelkkä väliaikainen kampanjasivustokin riittää.

Verkkosivusto on yksittäisistä markkinointitoimenpiteistä ehkä välttämättömin. Jos et ole 100-prosenttisen varma, antaako sivustosi organisaatiostasi oikean kuvan ja palveleeko käyttäjiään jouheasti, ota soitto digivelhoillemme asap!

Digijulkaisut ja applikaatiot

Digitaalinen julkaisu, kuten e-lehti, e-esite, e-kirja tai mobiilisovellus on nopea, kustannustehokas ja vaikuttava tapa tavoittaa kohderyhmäsi kaikkialla. Se on myös ekologinen valinta perinteiseen, painettuun julkaisuun verrattuna. Rajaton sisältö on luettavissa missä vain, milloin vain. Jakelu onnistuu helposti ja vaivattomasti joko verkkosivujen kautta tai sovelluskaupassa. Visuaalisesti näyttävään ja vuorovaikutteiseen digijulkaisuun voidaan upottaa kaikki haluamasi ominaisuudet. Näitä ovat esimerkiksi videot, audiot, animaatiot ja interaktiiviset mainokset.

Digitaalinen julkaisu on täynnä mahdollisuuksia herättää lukukokemus henkiin. Interaktiivinen sisältö liikkuvine kuvineen, videoineen ja somesisältöineen osallistaa lukijan tarinaasi kokonaisvaltaisesti mukaan. Digitaalisena kaikki kerronta on vaikuttavampaa!

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kanavia nousee pystyyn kuin tatteja tihkussa, mutta minne kaikkialle yrityksen pitää tai kannattaa mennä? Meidän ammattilaisemme luotsaavat sinut somekanavien ristiaallokossa sinne, missä asiakkaasi ja potentiaaliset sidosryhmäsi ovat. Päivittäminen ja somen maailman muuttuvien trendien perässä pysyttely vaatii myös runsaasti resursseja. Kotoa mahdollisesti löytyvät alakoululaiskonsultitkin edustavat melko kapeaa kohderyhmää, vaikka kaikkitietäviä kuumimmista someilmiöistä ovatkin.

Me tarjoamme asiantuntevat ja aina aallon harjalla pysyttelevät apukädet sosiaalisen median saloihin. Meiltä saat kaikki sosiaalisen median palvelut koulutuksesta ylläpitoon ja somestrategioihin, kampanjasuunnittelusta maksulliseen mainontaan. Ota yhteyttä, niin autamme sinua ottamaan somesta niskalenkin!

Videotuotanto ja -mainonta

Video on nopea ja tehokas keino vaikuttaa niin infonäytöillä, somessa kuin muuallakin verkossa. Teemme taikoja liikkuvan kuvan kanssa. Käsikirjoitamme, ohjaamme, kuvaamme ja leikkaamme yritysvideot, mainosvideot, somevideot ja fiilisvideot niin ulkoiseen markkinointiin kuin organisaation sisäiseenkin viestintään.

Seuranta ja analytiikka

Yrityksen sivustolla on valtava määrä dataa tarjolla kävijöistä. Se pitää vain osata hyödyntää oikein. On tärkeää tietää, millaisia käyttäjiä sivustollasi vierailee ja mitä he sivuillasi tekevät. Analytiikasta saadulla datalla pystytään tekemään älykästä markkinointia: analytiikkatyökalujen ansiosta saadaan määritettyä mm. verkkosivustosi tai -kauppasi kipukohdat. Verkkokaupoissa analytiikka kävijöistä on ensiarvoisen tärkeää, koska näin päästään kiinni ostoihin johtaneisiin askeliin tai vastaavasti siihen, miksi hankintaa ei tehty. Tietojen ansiosta pullonkaulat on helppo purkaa ja testata erilaisten lähestymistapojen toimivuutta.

Käänny puoleemme, kun haluat lopettaa pimeässä haparoinnin ja tietää, mitä vastinetta rahoillesi saat!

Digitaalinen markkinointi

Teemme osuvaa hakukone-, display- ja YouTube-mainontaa. Digitaalisen markkinoinnin palveluihimme kuuluvat niin mainonnan suunnittelu, toteutus kuin ylläpito ja raportointikin. Hakukonemarkkinoinnin avulla yritys löytyy hakutuloksissa, kun käyttäjä hakee sen palveluita tai tuotteita. Sen avulla yritystäsi voidaan nostaa hakukonetuloksissa, vaikka orgaaninen näkyvyys olisikin heikompaa. Display- ja YouTube-mainonta tuovat yrityksesi palvelut ja tuotteet esiin kuvan ja tekstin avulla.

Digitaalista markkinointia voidaan hyödyntää kaikissa asiakkaan ostopolun vaiheissa: harkintavaiheessa kerrotaan brändistä ja herätellään kiinnostusta sekä jätetään muistijälkeä, loppuvaiheessa etenkin hakukonemainonnalla pystytään auttamaan ostopäätöksen tekemisessä. Kaikelle digitaaliselle markkinoinnille on ominaista uudelleenmarkkinointi, jonka avulla tehostetaan yrityksesi näkyvyyttä sivustolla vierailleille käyttäjille.

Lue lisää

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on tehokas keino tavoittaa etenkin hieman nuoremmat ja enenevästi myös muut kohdeyleisöt. Vaikuttajan avulla tuot yrityksesi tai tuotteesi ostajan näköpiiriin kanavassa, johon hän on jo sitoutunut. Tuomme yhteen oikeat vaikuttajat ja brändit. Voimme auttaa myös sisältöjen suunnittelussa. Kun vaikuttajan – tubettajan, insta-ilmiön, blogi-ikonin, julkkiksen – ja yrityksen arvot kohtaavat, parhaimmillaan lopputuloksena on kaikkia osapuolia hyödyttävä yhteistyö. Oikeiden parien löytämisessä käytämme PairUp-verkkopalvelua.

PairUp

Kuka heiluttaisi sinun organisaatiosi lippua korkeimmalla? Soita meille niin otetaan selvää!

Palvelinpalvelut

Palvelinpalveluidemme palvelinympäristö on rakennettu ja kehitetty erityisesti WordPress-julkaisualustaa varten. Näin turvaamme viimeisimmän osaamisen ja päivitykset verkkosivustoanne tai verkkokauppaanne varten.

Lue lisää

Mikko Riihikallio

Mikko Riihikallio

Projektipäällikkö

+358 40 719 3307

mikko@pgda.fi