Asiakkuus- ja kehitysjohtaja

Elina Tiainen

Elli löytyy sieltä, mistä kuuluu remakka nauru, pulppuava puhe ja designkorkkareiden kopse. Tämä eloisa kenkäfriikki tekee työnsä täydellä sydämellä ja laittaa itsensä likoon asiakkaan puolesta. Sastamalaan asettuneelle pk-seudun kasvatille tärkeintä on tyytyväinen ja onnellinen asiakas, jonka odotukset on vähintäänkin ylitetty. Ammattitaitoa hän on kerryttänyt mm. projektikoordinaattorina ja asiakaspalvelupäällikkönä konsernimaailmassa.

Karjalaisilla juurilla varustettu, elohopeaksikin luonnehdittu määrätietoinen organisaattori on työssään pedantti ja toimii muutoksissa nopeasti. Jotain tuosta järjestelmällisyydestä kertoo se, että Elli kirjoitti itsensä maisteriksi kauppatieteistä työn ohessa ja siitä huolimatta hänen perheensäkin haluaa yhä elää hänen kanssaan. Vaikka Elli näyttää pääpiirteittäin asialliselta, piilee hänessä pieni kapinallinen: taannoin hän vetäisi asiakaspalvelukoulutuksen täydelle valtuustosalille irokeesissa ja 15 cm:n lepardikoroissa!

Alfa Romeoihin ihastunut johtajaluonne löytää vastapainoa arkeen vanhan puutarhan hoidosta, pitkistä pyörälenkeistä, lasten kanssa puuhastelusta ja sellon soitosta. Hän on myös musiikin suurkuluttaja, ja kajareista kajahtaakin eri genren sulosointuja aina argentiinalaisesta tangosta mörrimöykkyheviin.

Elina Tiainen

 

Elinan blogikirjoitukset

Elinan asiakkaita