Etsitään hallituksen puheenjohtajaa tositarkoituksella

Olemme Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla toimiva markkinointiviestinnän yhtiökokonaisuus. Meillä on toimistot Tampereella ja Seinäjoella. Tampereella toimistoja on itse asiassa kaksi. Päämarkkina-alueidemme lisäksi teemme kyllä mielellämme hommia muuallekin Suomeen.

Brändejämme ovat Propaganda ja Trust Creative Society. Teemme mainontaa, viestintää, brändejä, digitaalista markkinointia ja verkko-oppimista. Töissä meillä on noin 50 mahtavaa, mieletöntä, kaunista, viisasta, nopeaa ja lahjakasta ammattilaista. Vuonna 2018 tulemme tekemään yhteensä 3,5 miljoonaa euroa liikevaihtoa.

Olemme taaplanneet tiemme tähän pisteeseen lähes omin voimin. Me osakkaat olemme itse mukana arjen toiminnassa ja arvostamme hyvää ja jämäkkää hallitustoimintaa. Olemme alusta alkaen eli noin neljä ja puoli vuotta kokoontuneet kerran kuussa miettimään tulevaisuuttamme ja sitä miten kehitymme. Asiat on kirjattu ylös. Mielestämme hallitustyöskentelymme on ollut hyvää, aikaansaavaa ja kehittävää. Olemme täydentäneet hallitustyöskentelyämme myös operatiivisen toiminnan ulkopuolisten jäsenten näkemyksillä. Mutta nyt haluaisimme sinut mukaan ottamaan kanssamme seuraavat askeleet.

Meidän visiomme on tehdä propagandalaisuudesta ajattelu- ja toimintatapa. Haluamme auttaa asiakkaitamme niin sisäisessä viestinnässä ja oppimisessa kuin ulkoisessakin viestinnässä. Markkinointi ja liiketoiminnan kehittäminen on intohimomme. Me uskomme, että digitalisoituminen muuttaa maailmaa ja työtämme niin paljon, että me emme tiedä millainen työpaikka me viiden vuoden päästä olemme. Mutta silti odotamme sitä kädet innosta täristen. Jotain huippua se on. Sinne päästäksemme myös meidän on muututtava ja siihen muutokseen me olemme (tai ainakin tulemme olemaan) valmiita.

Haluamme sinut hallituksen puheenjohtajaksemme, jos uskot ihmisiin ja heidän kykyynsä oppia ja kehittyä. Arvostamme kokemustasi liiketoiminnan kehittäjänä, josta sinulla on näyttöä. Olet pitkäjänteinen ja kärsivällinen. Ennen kaikkea toivomme, että jaat arvopohjamme. Meidän arvomme ovat: asiakas ensin, positiivisuus, kommunikointi ja ammattiylpeys. Toivomme, että uskot tavoitteiden merkitykseen ja seurantaan niitä toteutettaessa. Haluamme sinun tuovan hallitustyöskentelyymme suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta ja jämäkkyyttä. Toimitusjohtajana toivon saavani sinusta itselleni ymmärtävän sparraajan, haastajan ja keskustelukumppanin.

Ja vielä, koska muun hallituksen näyttää muodostavan ilmeisesti sattuman kautta neljä miestä, toivoisimme, että olet nainen. Pelkään, että hallituksemme on pahasti ukkoontumassa. Jos et ole nainen, älä huolestu, voit silti tulla valituksi. Ainakin silloin, jos jostain syystä kilpailijasi ei ole kokenut ja osaava nainen.

Samuli Korhonen, toimitusjohtaja, Propaganda ja Trust

samuli@pgda.fi

Aiheeseen liittyvät työkalut