Hei digimarkkinoinnin asiantuntija, tule minulle työpariksi!

Etsimme sinua,

DIGIMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

osaksi Tampereella ja Seinäjoella toimivaa markkinointiviestinnän kunnianhimoisten ammattilaisten porukkaa.
Olet some- ja digimarkkinoinnista innostunut, perehtynyt ja näkemyksellinen osaaja, joka tuntee verkon vaikuttavimmat silmukat ja tietää, miten niitä hyödynnetään vaikuttavassa markkinointiviestinnässä.

Tehtävässäsi toimit tiiviinä osana luovaa ja strategista suunnittelijatiimiä ja olet vahvasti kiinni asiakasrajapinnassa. Näkemykselläsi ja kokemuksellasi vaikutat koko asiakkuuteen ja tiimin suunnittelemaan markkinoinnin kokonaisuuteen. Tuot niin asiakkaan kuin työnantajasi some- ja digipresenssiin strategista näkemystä, jota pääset halutessasi myös kouluttamaan asiakkaillemme. Sinulla on syvä ymmärrys verkon analytiikasta ja sen tarjoaman datan hyödyntämisestä vaikuttavan viestinnän sekä tuloksellisen liiketoiminnan kehittämisessä. Osaat ennakoida ja reagoida nopeasti muuttuvassa verkkoympäristössä. Ymmärrät, mikä niin datassa kuin digitaalisen vaikuttamisen suunnittelussa on olennaista ja osaat selittää sekä raportoida sen asiakkaille.

Tarjoamme sinulle laajan skaalan kiinnostavia b2b- ja b2c-asiakkuuksia sekä kunnianhimoisesti asiakkaitamme palvelevat työtoverit voimakkaasti uudistuvassa toimistossa. Saat itse muotoilla työnkuvasta omannäköisesi ja kehittää työssäsi niin itseäsi kuin koko digimarkkinointia.

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, hyvät henkilöstöedut, yhteiset aamiaiset sekä viihtyisä työympäristö tukevat työskentelyä luovassa ja inspiroivassa porukassa.

Nämä olisi hyvä osata:
Google-mainonnan työkalut
Google Tag manager
Google Search Console
Facebook Business Manager
LinkedIn-mainonta

Ja näidenkin osaamista arvostamme:
Markkinoinnin automaatio
SEO

Jos tunnistit itsesi ja innostuit tehtävästä, laita hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen elina@propagandafinland.com. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Elliltä 040 731 9278. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten toimi nopeasti!