Ikaalisten Luomu

Iloinen ilmeuudistus

Kun luomuviljelyn edelläkävijä Ikaalisten Luomu totesi, että yrityksen ilme ei vastannut toiminnan dynaamisuutta, Propaganda astui apuun. Tarkensimme tarinaa, terävöitimme viestikärjet ja uudistimme ilmeen. Loimme luomukasviksille flirttailevan pakkauskonseptin, joka houkuttelee poimimaan kasvikset ostoskoriin.

Tavoitamme kohderyhmän myymälässä ja somessa

Moni suomalainen pitää kotimaisia kasviksia terveellisinä ja turvallisina, eikä anna luomukasviksille edes mahdollisuutta. Haasteena on saada yhä useampi toteamaan itse erot maussa ja nitraattipitoisuudessa. Jotta Ikaalisten Luomun tuotteet nousisivat entistä useammin ostoskärryihin, toteutimme tuotepakkaukset ja -laatikot, mainosmateriaalia myymälöihin ja promopöydät tuotepromootioita varten. Propagandan käsiala näkyy kaikessa valokuvauksesta liikelahjoihin asti.

Uudistimme myös Ikaalisten Luomun verkkosivut. Sosiaalisessa mediassa jatkamme yhteistyötä herättelemällä Ikaalisten luomun kohderyhmää maksetun mainonnan kautta, sisältönä herkulliset luomukasviksia sisältävät reseptit.

Iloinen ilmeuudistus