Web developer

Jukka Nurminen

Harkitsevainen web developer Jukka nauttii projekteista, joissa pääsee etsimään osaamisensa rajoja. Tietotekniikan osaajan suosikkiprojekteja ovat laajemmanpuoleiset sivustot, joissa hän pääsee yhdistämään front-end- ja back-end-osaamistaan. Responsiivisuuden toteuttaminen parhaalla mahdollisella tavalla on tietysti yksi tärkeimmistä tavoitteista.

Aikoinaan Jukka hakeutui tietotekniikan pariin monelle tuttua reittiä: nuorempana kiinnosti pelaaminen ja kuvien muokkailu. Sittemmin tutuksi on tullut myös tietokoneen hyödyntäminen musiikkihommissa. Tietotekniikan monista mahdollisuuksista nimenomaan webbipuolen hommat kiinnostavat, koska niissä pääsee konkreettisimmin näkemään oman (täsmällisen ja huolellisen) työnsä jäljen.

Tampereelle mainiosti kotiutunut Jukka viihtyy kaupungin aktiivisessa musiikkiskenessä. Keikkoja riittää niin usein kuin huvittaa käydä, ja itse Jukka soittaa rumpuja grungebändissä. Muuten tämä musiikin ystävä kuuntelee kaikkea klassisesta tranceen, mutta koodihommissa kuulokkeissa toimii parhaiten rento konemusiikki.

Jukka Nurminen