Lakea

Kokonaisvaltaista markkinointia

Lakea on toiminut jo 40 vuoden ajan asumisen edelläkävijänä. Valtakunnallisesti vaikuttava pohjalaisyritys on kasvanut kovaa vauhtia ja panostukset uusiin aluevaltauksiin maamme kasvukeskuksissa ovat tuottaneet tulosta. Laajenevan yrityksen tueksi kaivattiin keskitettyä markkinointia aiemman monen kumppanin kanssa toteutetun yhteistyön tilalle. Olemme saaneet kulkea Lakean kasvun rinnalla jo keväästä 2016 lähtien ja tarjota kokonaisvaltaista markkinointia laadukkaan brändin kirkastamiseksi.

– Pidämme siitä, että Propagandaa saa haastaa ja Propagandan väki haastaa takaisin. Aikaisemmin markkinoinnissa on menty tuote edellä. Nyt mukaan on tuotu tunnetta ja ihmisläheisyyttä. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta siitä, miten Lakean brändi on raikastunut ja on nyt näkyvä ja erottuva, Lakean liiketoimintajohtaja Kristian Korpela sekä myynnin suunnittelija Eija Korkeala toteavat.

UUTTA ILMETTÄ MARKKINOINTIIN

Yhteistyömme tuloksena Lakean asuntomyyntiesitteet, verkkosivut, vuosikertomus ja markkinointimateriaalit sekä lehdissä että digitaalisessa muodossa ovat saaneet uuden ilmeen. Olemme toteuttaneet myös brändin vahvistamiseen ja näkyvyyden lisäämiseen tähtääviä kampanjoita Suomen suurimpien kaupunkien katukuvissa. Yhteisissä workshopeissamme on päästy hyödyntämään Lakean oman henkilökunnan monipuolisuutta ja kehitetty Lakean markkinointia yhdessä Lakean ja Propagandan asiantuntijoiden kesken.

Kokonaisvaltaista markkinointia