Mainonta– visualisoi viestisi.

Olemme ristiretkellä perinteisen mainonnan nostamiseksi takaisin sen ansaitsemaan arvoon: Make mainonta great again! Suhtaudumme tähän työhön intohimolla. Meille yksikään mainos ei ole ”vain mainos”, vaan kallisarvoisen brändisi airut. Jokaisen mainoksen tulisi mielestämme saada olla oivaltava, kiinnostava ja mieleenpainuva.

Me ideoimme, toteutamme ja toimitamme, jotta sinä näyt, kuulut ja tavoitat. Laitamme värit ja muodot tottelemaan sinun brändiäsi. Suunnittelemme kuukausittain satoja mainoksia kaikkiin ajateltavissa oleviin kanaviin (ja luultavasti muutamaan sellaiseenkin, joka ei kaikilla heti tulisi mieleen).

Jos mainoksesi saama vastaanotto ei etukäteen jännitä yhtään, ei olla tehty tarpeeksi huomiota herättävää jälkeä. Ole siis rohkea ja ota meihin yhteyttä!

Mainonnan palveluihimme lukeutuvat mm.
– suoramainonta
– printtimainonta
– ulkomainonta
– kampanjasuunnittelu
– mainoselokuvat

  • Suoramainonta

  • Printtimainonta

  • Ulkomainonta

  • Kampanjasuunnittelu

  • Mainoselokuvat

Suoramainonta

Suoramainonta vie viestisi suoraan vastaanottajan kotiin tai toimistoon. Huolellisesti suunniteltu ja kohdistettu, houkutteleva suoramainos ei ainoastaan vie sanomaasi kohderyhmälle, vaan hyödyttää ja ilahduttaa vastaanottajaansa. Suunnittelemme ja toteutamme suorakirjeet ja -lehtiset, jotka aktivoivat asiakkaasi kohti ostopäätöstä. Ota yhteyttä kun olet valmis buustaamaan myyntiäsi!

Printtimainonta

Printtimainonta pitää sitkeästi pintansa markkinointiviestinnän kentässä. Kuluttajat arvostavat edelleen painettua sanaa, myös mainonnassa. Tehokkaat printtimainonnan palvelumme pitävät sisällään mm. lehti-ilmoitukset, esitteet, rollupit ja julisteet.

Niin pientä ilmoituspaikkaa tai niin suurta painopintaa ei olekaan, ettemme saisi viestiäsi sujahtamaan siihen täydellisesti. Pannaanko painokoneet rullaamaan?

Ulkomainonta

Ulkomainonnalla tavoitat valtavan massan potentiaalisia asiakkaitasi kaduilla ja julkisissa tiloissa. Kekseliäs ulkomainos pysäyttää ja jättää jäljen. Suunnittelemme ja toteutamme näyttävät ulkomainokset kaikkiin ajateltavissa oleviin mainospaikkoihin: abribuseihin, ostoskärryihin, bussinkylkiin, digitaalisiin näyttöihin, tienvarsimainoksiin tai vaikka Hämeensillan patsaiden pyllynposkiin – vain taivas ja Suomen laki on rajana!

Kampanjasuunnittelu

Tavoitteellinen kampanjasuunnittelu muodostuu kohderyhmän, keinojen ja kanavien valinnasta sekä tietenkin jokaisen kampanjan kruunusta, valovoimaisen nerokkaasta ideasta. Olipa agendallasi lanseerata uusi tuote tai palvelu tai villitä asiakkaitasi taktisella tarjouksella, kampanja on oikea ratkaisu ja avaimet siihen löytyvät meiltä.

Mainoselokuvat

Elävän kuvan ja tenhoavan äänen yhdistelmä toimii tehokkaasti tunteita herättäen niin tv-, elokuvateatteri- kuin digitaalisissakin ympäristöissä. Kirjoitamme, castaamme, kuvaamme ja editoimme pätkäsi alusta loppuun kultaisen pystin arvoisella suorituksella. Roll sound – roll camera – kick ass!

Niko Airaksinen

Niko Airaksinen

Luova johtaja, partner

+358 400 804 930

niko@pgda.fi