Mainostoimisto Propaganda Finland Oy:lle Kasvaja-sertifikaatti

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin kriteerinä on, että yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut vuositasolla keskimäärin yli 10 prosenttia päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

”Sertifikaatti kertoo, millä tiellä me yrityksenä olemme, ja kuvaa meidän intohimoamme tähän tekemiseen”, toteaa Propagandan toimitusjohtaja Samuli Korhonen.

Kasvu on laadukkaan palvelun tae

Kasvu on elinehto liiketoiminnalle, vaikka se aiheuttaakin useinmiten kasvukipuja. Kasvusta seuraa aina muutosta, joka organisaation pitää sisäistää ja hyväksyä. Toimintamalleja on kyettävä muuttamaan nopeastikin, sillä se mikä toimi eilen tai viime vuonna, ei välttämättä päde enää huomenna. Kun keskitytään hyviin asioihin ja laadukkaisiin palveluihin, seurauksena on hyvä taloudellinen pärjääminen ja eteenpäin meneminen.

Kasvu on kumppanuutta

Propagandan kasvu on tapahtunut yhdessä asiakkaiden kanssa. Yhteinen kasvu merkitsee vahvaa kumppanuutta asiakkaan kanssa ja se tarkoittaa molempien osapuolien hyötymistä toisistaan.

”Olemassaolollemme ei ole muuta syytä kuin asiakkaat. Emme ole täällä tekemässä hienoja mainoksia tai kirjoittamassa tekstejä itsellemme, vaan siksi, että asiakkaamme hyötyvät niistä. Mukanamme on edelleen asiakkaita, jotka ovat olleet seuraamassa ensiaskeliamme yrityksenä. Kun he ovat kasvaneet, olemme mekin kasvaneet samalla – yhdessä toinen toisiamme auttaen”, Korhonen kertoo.

Yrityksen tekevät aina työntekijät, ja Propagandassa heistä jokainen on omalta osaltaan mahdollistamassa kasvua.

”Yritys saa diplomin, mutta tämä diplomi on omistettu meidän ihmisille.”

Propagandaan kuuluvat Mainostoimisto Propaganda Finland Oy, Trust Creative Society Oy, Celain Oy ja Fune Trainer Oy.