Mainostoimisto Propagandan kasvu jatkuu – viisi uutta osaajaa Tampereelle ja Seinäjoelle

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy
Mediatiedote 7.4.2016
Julkaisuvapaa: heti

Mainostoimisto Propaganda rekrytoi riveihinsä Tampereelle ja Seinäjoelle helmi–maaliskuussa viisi uutta mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista. Uudet osaajat tuovat kaivattuja henkilöstöresursseja vastaamaan asiakkaiden alati kasvaviin toiveisiin ja tarpeisiin.

Anna-Kaisa Vuorenmaa aloitti Propagandan Seinäjoen toimipisteessä projektipäällikön tehtävissä 29.2. Tampereen toimistossa 7.3. aloitti copywriter Marko Honkaniemi sekä 14.3. projektipäällikkö Jussi Rajamäki ja graafinen suunnittelija Jake Papinaho. Web developer Iiro Iltanen aloittaa tehtävässään Tampereella 18.4.

Rajamäellä ja Vuorenmaalla on monipuolista työkokemusta myynnin ja markkinoinnin saralta. Honkaniemi puolestaan on hankkinut kannuksia copywriterin ja tiedottajan tehtävistä sekä sanomalehtien ja asiakaslehtien toimittajana. Papinaho on kokenut designin ja palvelumuotoilun ammattilainen ja Iltanen digitaalisen viestinnän osaaja.

Valtaosa rekrytoinneista suoritettiin Propagandan kumppani Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n avulla.

– Halusimme löytää meille parhaiten sopivat henkilöt mahdollisimman tehokkaasti, joten valjastimme hakuprosessiin mukaan strategisen kumppanimme Sihti Oy:n. Sihdin ammattilaisten ja työkalujen avulla pystyimme seulomaan hakijatulvan joukosta meille ne oikeat tekijät. Valintakriteereinä painoivat paitsi vankka ammattitaito ja kokemus, myös oikeanlaisten persoonien löytäminen. Olemme nimittäin juuri niin hyviä kuin työntekijämme ovat yhteensä. Yhteistyöhön Sihdin kanssa olemme erittäin tyytyväisiä, kertoo toimitusjohtaja Samuli Korhonen.

Monipuolisia mainos- ja viestintäpalveluja tarjoava yritys on lähes kolminkertaistanut henkilöstömääränsä reilussa kahdessa vuodessa ja laajentanut toimintaansa Tampereelta Seinäjoelle.

– Tuoreilla vahvistuksilla haluamme kehittää strategisesti tärkeitä osa-alueitamme: sisällöntuotantoa, graafista suunnittelua, digitaalista viestintää ja projektinhallintaa. Asiakkaiden toiveet, odotukset ja tarpeet monipuolistuvat jatkuvasti ja kysyntä erilaisille palveluille on kasvanut. Uusilla rekrytoinneilla pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin ketterämmin ja kattavammin, Korhonen toteaa.

Yhteensä Mainostoimisto Propagandassa työskentelee tällä hetkellä 26 työntekijää.

Lisätiedot:
Samuli Korhonen, toimitusjohtaja, Mainostoimisto Propaganda Finland Oy
puh. +358 40 861 1081, samuli@pgda.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.pgda.fi