Strategi

Marko Vilkman

Jos Marko ei suunnittelisi isoja linjoja ja pureutuisi brändeihin työkseen, hän tekisi sitä omalla ajallaan. Mies saa kiksejä uusiin asioihin uppoutumisesta ja suhtautuu huomattavan intohimoisesti asiakkaan asiakkaan tarpeiden määrittämiseen. Paras fiilis tulee siitä, kun yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa luotu konsepti alkaa elää omaa elämäänsä asiakkaan jokapäiväisessä toiminnassa.

Reilun vuosikymmenen levyjenpyörittelyharrastus on tuonut varmuutta esiintymiseen, eikä tällä äänekkäällä, innostavalla ja sopeutuvaisella laumaeläimellä mene jauhot ihan helposti suuhun. Tanssilattian ja brändityöpajan edessä seisomisessa on paljon samaa: täytyy osata lukea, mitä yleisö haluaa ja mitä he tarvitsevat. Markolle luontainen pelisilmä avittaa niin pitkäaikaisessa salibandy- ja uudelleen elvytetyssä tennisharrastuksessa kuin kokonaisvaltaisessa suunnittelijan työssäkin.

Marko nauttii mökkielämästä Turun saaristossa, hyvästä konjakista ja kuubalaisista sikareista, mutta ei omista purjehduskenkiä, pikeepaitaa tai lohenväristä puuvillaneuletta.

Marko Vilkman

Markon blogikirjoitukset

Markon asiakkaita