Projektipäällikkö

Mikko Riihikallio

Mikko on rento myynnin ja asiakassuhteiden ammattilainen, joka pääkaupungissa vietettyjen opiskeluvuosien jälkeen saapui Tampereelle käymään ja sille tielle jäi. Hän on tarkka mutta lungi Excel-mies, joka tykkää seurata asioiden sujumista ja etenemistä sarakkeista. Taulukointi toimii miehellä ongelmanratkaisun ytimessä niin töissä kuin siviilissä: ensin katsotaan mikä on tilanne, sitten tehdään suunnitelma, ja sen mukaan toimitaan – asiat eivät hermoilemalla parane.

Mikko on avoin ja sille päälle sattuessaan suulaskin kaveri, joka jutustelee mielellään seurassa kuin seurassa. Alun perin ravintolamaailmasta lähtöisin oleva herrasmies tuntee projektinhallinnan ja markkinointisuunnittelun niin alan asiantuntijan kuin asiakkaan näkökulmasta. Tärkeimmäksi tehtäväkseen hän katsookin sellaisten palvelujen tarjoamisen, joista on kussakin tapauksessa eniten hyötyä. Asiat on tehtävä asiakkaalle helpoksi, ja samalla vaalittava osapuolten välistä luottamussuhdetta. Niin levitetään positiivista propagandaa.

Vapaa-ajallaan tämä kahden tyttösen isä on liikkuvaista sorttia: hän juoksee, hiihtää ja maantiepyöräilee. Omien sanojensa mukaan kovaakin.

Mikko Riihikallio

Mikon blogikirjoitukset

Mikon asiakkaita