Oppiminen– Opi. Oivalla. Opasta.

Oppiminen on viestintää, onnistunut viestintä innostavaa ja puhuttelevaa. Asiantuntijuudessamme yhdistyvät sekä verkko-oppimisen että viestinnän osaaminen.

Kutsumme tätä digitaalisen oppimisen palveluksi!

Digitaalisen oppimisen palvelukokonaisuus ei ole pelkästään tarjottava oppimisympäristö, koulutusmateriaalien sisällön tuotanto tai näitä koskeva koulutus ja konsultointi. Se on näitä kaikkia.

Palvelumme sisältää digikouluttamisen täyden palvelun kokonaisuuden ja joka koostuu:
– Verkkokoulutuskokonaisuuden suunnittelusta ja konsultoinnista
– Tarpeeseen ja tavoitteisiin soveltuvasta digitaalisesta oppimisympäristöstä
– Innostavien ja vaikutusta aikaansaavien verkkokoulutusmateriaalien sisällön tuotannosta

  • SUUNNITTELU JA KONSULTOINTI

  • DIGITAALINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ

  • VERKKOKOULUTUSMATERIAALIEN SISÄLLÖN TUOTANTO

SUUNNITTELU JA KONSULTOINTI

Me analysoimme nykytilanteen ja kartoitamme henkilöstön koulutustarpeet sekä tavoitteet huolellisesti. Suunnittelemme parhaan mahdollisen digitaalisen oppimisen kokonaisuuden ja teemme siitä myös henkilöstön osaamisen kehittämisen formaatin, jolla elinikäinen oppiminen toteutuu työyhteisössä.

DIGITAALINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ

Mikäli käytössä ei vielä ole verkko-oppimiseen tarkoitettua oppimisympäristöä, me toteutamme sinulle sellaisen nykytilanne, tavoitetila ja tarpeet huomioiden.

Jos käytössä on jo verkko-oppimisympäristö, me kerromme miten sitä voi hyödyntää tehokkaammin. Autamme tekemään verkossa oppimisesta miellyttävän ja innostavan kokemuksen. Kaikessa oppimisessa on kysymys viestinnästä, myös teknisissä ratkaisuissa!

Ks. Propaganda Oppiminen ❤ Claned

VERKKOKOULUTUSMATERIAALIEN SISÄLLÖN TUOTANTO

Content is king! Mikään verkko-oppimisen tekninen ratkaisu ei ole mitään ilman laadukasta, pedagogisesti oikein suunniteltua sekä aisteja hyväilevää toteutusta. Me teemme henkilöstösi kouluttajille koulutusten toteuttamiseen valmiit pedagogiset koulutusaineistopohjat, jolloin kouluttaja keskittyy vain olennaiseen: sisällön ja osaamisensa siirtämiseen koulutettaville!

Joskus koulutettava aihe on niin kriittinen tai vaativa yrityksen toiminnan kannalta, että on tarkoituksenmukaista tuottaa se asiantuntijoiden kanssa. Me teemme nämä aineistot kanssasi – varmistamme, että sisältö on opittavissa tehokkaasti, ja myös varmistamme osaamisen koulutuksen jälkeen. Ja joskus vaan ei ole aikaa tehdä sisältöä. Silloin on hyvä muistaa, että me olemme aina tukena ja mukana tekemässä!

Janne Korhonen

Janne Korhonen

Digioppimisen projektipäällikkö

+358 40 8654 886

janne@pgda.fi