Oppiminen– Opi. Oivalla. Opasta.

Yrityksen henkilökunnan jatkuva oppiminen on aina win-win-tilanne. Siitä hyötyy niin yritys kasvavan osaamispääoman myötä kuin työntekijätkin saamalla uudenlaista motivaatiota ja sitoutuneisuutta yritykseen.

Eikä henkilökunnan kouluttamisen tarvitse olla tolkuttoman kallista yritykselle tai vaivalloista ja tylsää työntekijöille, ehei! Meillä on pitkäaikainen kokemus verkko-oppimisen digiratkaisuista, joita käytetään tehokkaasti henkilöstön koulutuksessa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Millä tahansa päätelaitteella toimivat digitaaliset koulutusratkaisumme ovat opiskelijoiden käytettävissä 24/7. Opiskelun voi ajoittaa itselle sopivaan aikaan, eikä se ole paikkaan sidottua. Kotisohva, mökkilaituri, oma työpiste – paikka on vapaa!

Me huolehdimme myös osaamisen varmistamisesta – kysymys ei ole koulutuksen läpäisystä vaan tiedon tai taidon omaksumisesta! Oikeanlaisten sisältöjen ansiosta oppiminen on parhaimmillaan oivalluksen ilotulitusta.

Palvelumme sisältää digikouluttamisen täyden palvelun paketin, joka koostuu
– konsultoinnista
– koulutuksesta
– digitaalisista oppimisympäristöistä
– itse tuotettavista koulutussisältöjen pohjista tuottamistamme laadukkaista verkko-opiskelusisällöistä.

  • Konsultointi

  • Koulutus

  • Digitaalinen oppimisympäristö

  • Itse tuotettavat koulutussisältöjen pohjat

  • Verkko-opiskelusisältöjen toteutus

Konsultointi

Me kartoitamme henkilöstön koulutustarpeesi ja -tavoitteesi huolellisesti. Suunnittelemme parhaan mahdollisen koulutuskokonaisuuden ja teemme siitä henkilöstön osaamisen kehittämisen formaatin, jolla elinikäinen oppiminen toteutuu työyhteisössä.

Koulutus

Me koulutamme avainhenkilöt yrityksesi henkilöstöstä verkko-oppimiseen. He saavat perusteet verkkopedagogiikasta ja valmiiden aineistopohjien avulla loihtivat koulutuksia, joilla henkilöstön osaaminen kehittyy ja vahvistuu kohisten! Ja kun tarvitaan vaativampaa toteutusta, me saavumme paikalle!

Digitaalinen oppimisympäristö

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössä verkko-oppimisympäristöä, me toimitamme sinulle sellaisen. Sellaisen, joka keskittyy vain oppimisprosessin toteuttamiseen ilolla, ja toimii millä päätelaitteella hyvänsä, mihin aikaan hyvänsä.

Jos sinulla on jo verkko-oppimisympäristö, me kerromme miten sitä voi hyödyntää tehokkaammin. Autamme tekemään verkossa oppimisesta miellyttävän ja innostavan kokemuksen. Kaikessa oppimisessa on kysymys viestinnästä, myös teknisissä ratkaisuissa. Ja viestinnän me totta vie osaamme!

Itse tuotettavat koulutussisältöjen pohjat

Content is king! Mikään verkko-oppimisen tekninen ratkaisu ei ole mitään ilman laadukasta, pedagogisesti oikein suunniteltua sekä aisteja hyväilevää toteutusta. Me teemme henkilöstösi kouluttajille koulutusten toteuttamiseen valmiit pedagogiset koulutusaineistopohjat, jolloin kouluttaja keskittyy vain olennaiseen: sisällön ja osaamisensa siirtämiseen koulutettaville!

Verkko-opiskelusisältöjen toteutus

Joskus koulutettava aihe on niin kriittinen tai vaativa yrityksen toiminnan kannalta, että on tarkoituksenmukaista tuottaa se asiantuntijoiden kanssa. Me teemme nämä aineistot kanssasi – varmistamme, että sisältö on opittavissa tehokkaasti, ja myös varmistamme osaamisen koulutuksen jälkeen. Ja joskus vaan ei ole aikaa tehdä sisältöä. Silloin on hyvä muistaa, että me olemme aina tukena ja mukana tekemässä!

Petri Virtanen

Petri Virtanen

Oppimisen asiantuntija

+358 40 752 8839

petri@pgda.fi