Digitaalinen oppimisympäristö

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössä verkko-oppimisympäristöä, me toimitamme sinulle sellaisen. Sellaisen, joka keskittyy vain oppimisprosessin toteuttamiseen ilolla, ja toimii millä päätelaitteella hyvänsä, mihin aikaan hyvänsä.

Jos sinulla on jo verkko-oppimisympäristö, me kerromme miten sitä voi hyödyntää tehokkaammin. Autamme tekemään verkossa oppimisesta miellyttävän ja innostavan kokemuksen. Kaikessa oppimisessa on kysymys viestinnästä, myös teknisissä ratkaisuissa. Ja viestinnän me totta vie osaamme!

Vuosisadan rakkaustarina synnytti maailman parhaan digitaalisen oppimisen palvelun

Meillä on maailman paras yhteinen asiakas, joka toi meidät yhteen. Propaganda toimitti jo asiakkaalle innostavaa oppimisen sisältöä ja osaamisen turvaavaa konsultointia. Clanedin palkittu digitaalinen, älykäs ja yksilöllistä oppimista tukeva oppimisympäristö oli jo asiakkaalla käytössä. Yhteinen rakkaus oppimiseen oli jo olemassa. Osaamisemme yhdistämällä syntyi PROPAGANDA OPPIMINEN CLANED, eli mielestämme maailman paras digitaalisen oppimisen palvelu. Ja meillä on siihen vankat perusteet.

Meidän mielestämme on aika heittää vanhat käsitykset yrityksen sisäisestä oppimisesta romukoppaan. Työssä oppiminen ei ole tylsää, ei haittaa työntekoa, ei sovellu vain tietyn tyyppisille yrityksille ja vain tietynlaisissa työtehtävissä oleville. Tämä on mielestämme aivan hirveää soopaa.

Sen sijaan väitämme, että yritykset, mitkä eivät vielä hyödynnä oppimisen kautta saatavaa ROI:ta liiketoiminnassaan, voivat sammuttaa valot ja mennä kotiin. Oppiva yritys menestyy kestävällä pohjalla ja ylläpitää kilpailukykyään osaamisensa ylivoimalla. Nyt on viimeistään korkea aika nähdä, miten tämä tehdään Innostavan Oppimisen avulla.