Palvelut

Palvelutarjontamme kattaa koko markkinointiviestinnän kentän mainonnasta, brändeistä ja konsepteista sekä digimarkkinoinnista viestintään. Kanssamme käytössäsi ovat kaikki nykyaikaisen markkinointiviestinnän kanavat. Vaikka rakastamme myyntiä vähintään yhtä paljon kuin asiakkaammekin, kunnia-asiamme on antaa sinulle vain ja ainoastaan sitä, mistä on liiketoimintasi kannalta hyötyä. Haluamme haastaa sekä itseämme että asiakkaitamme ajattelemaan uudella tavalla. Siksi emme keskity myymään yksittäisiä tuotteita menulta, vaan tarjoilemme asiakkaillemme juuri heidän makunsa mukaisen annoksen listan ulkopuolelta.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä oikea lautasmalli sinun yrityksellesi!

  • Mainonta

  • Brändit

  • Viestintä

  • Digimarkkinointi

  • Oppiminen

Mainonta

Olemme ristiretkellä perinteisen mainonnan nostamiseksi takaisin sen ansaitsemaan arvoon: Make mainonta great again! Suhtaudumme tähän työhön intohimolla. Meille yksikään mainos ei ole ”vain mainos”, vaan kallisarvoisen brändisi airut. Jokaisen mainoksen tulisi mielestämme saada olla oivaltava, kiinnostava ja mieleenpainuva.

Lue lisää

Brändit

Mikään ole niin tärkeää kuin brändi. Ei edes puutarhanhoito. Brändi luo organisaatiollesi, tuotteellesi tai palvelullesi lisäarvon. Sen jonkin, joka erottaa kaikista muista. Kiinnostava brändi tarvitsee tarinan ja keinot kertoa se mieleenpainuvasti. Koska elämme ja hengitämme brändejä, autamme mielellämme sinunkin brändiäsi löytämään identiteettinsä ja äänensä.

Lue lisää

Viestintä

Jos olemme ihan hiljaa, emme ainakaan sano mitään väärää, vai kuinka? Valitettavasti vaikeneminen ei ole yritysmaailmassa kultaa tai mitään muutakaan valuuttaa. Organisaatiosi, tuotteesi ja palvelusi nimittäin viestivät, halusit tai et. Siksi ne kannattaakin laittaa palvelemaan tavoitteitasi hallitusti – hyvin suunnitellulla ja jatkuvalla viestinnällä. Samalla sitoutat kohderyhmäsi ja vältät ikäviä yllätyksiä.

Lue lisää

Digimarkkinointi

Digitaalinen aika on markkinointiviestinnän kannalta uskomaton, loputtomien mahdollisuuksien satumaa. Viestien ja tarinoiden levittäminen yhä laajemmin, monipuolisemmin ja kustannustehokkaammin ei ole koskaan ollut helpompaa. Kolikon kääntöpuoli on tietenkin, että oman viestin tuuttaaminen vastaanottavaiselle suurelle massalle yhdessä kanavassa on historiaa.

Lue lisää

Oppiminen

Yrityksen henkilökunnan jatkuva oppiminen on aina win-win-tilanne. Siitä hyötyy niin yritys kasvavan osaamispääoman myötä kuin työntekijätkin saamalla uudenlaista motivaatiota ja sitoutuneisuutta yritykseen.

Lue lisää