Mainostoimisto Propaganda

Pöhinää

Oho! Mitä kävi? No sinä päädyit meidän uudelle PÖHINÄÄ-palstalle. Täältä pääset lukemaan propagandalaisten omia blogitekstejä ja toimiston tuoreita kuulumisia.

Ime sitä henkilöbrändiä

Henkilöbrändit. Sisältömarkkinointi. Työntekijälähettiläisyys. Vaikuttajamarkkinointi. MIKROvaikuttajamarkkinointi. Johtaja on media. Jalkapallo, koripallo, pallo. Kuulostaako tutulta?
lue koko juttu

Haarlasta helteeseen ja takaisin

Eli kerran ihminen, joka teki mainoksia. Mainoksia sisälle, mainoksia ulos, mainoksia paperille, mainoksia näytöille. Sitten hän sai ajatuksen: ”Mitä jos pitäisin tauon?” Oma kaupunki oli rakas, mutta maailmassa oli muutakin nähtävää.
lue koko juttu

Kaikki erilaisia, kaikki tarpeellisia

Niin mainostoimistossa kuin muissakin työyhteisöissä ihmisten erilaisuus saattaa aiheuttaa haastavia tilanteita. Kun samaa projektia edistää tiimi, jossa on niin pikkutarkkoja pilkunviilaajia kuin suurpiirteisempiä sählääjiä, saattavat erilaiset näkökulmat synnyttää konflikteja tiimiläisten välille.
lue koko juttu

Kerroin hiljattain tarinan matkastani suunnittelijaksi parille uudelle työntekijällemme. Totesin heille, etten ole yhtä ruohonleikkuun täyteistä kesää lukuun ottamatta tehnyt mitään muuta kuin graafisen suunnittelijan töitä.
lue koko juttu

Luovan sisällön säveltämistä

Vähänpä tiesin vielä vuonna 2006, Tampereen yliopistossa kirjallisuustieteen opinnot juuri aloittaneena fuksina, mistä löytäisin itseni kymmenen vuoden päästä.
lue koko juttu

Nettisivustot nollasta sataan

Me Propagandalla käytämme sivustoprojekteissamme alustana suosittua avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmää. Mikä WordPress oikeastaan on ja mihin sen saavuttama suosio perustuu?
lue koko juttu

Tehdäänkö erilailla?

Kaikkihan sen tietävät, että markkinoinnin täytyy säväyttää. Kun meitä päivän aikana pommitetaan kymmenillä tuhansilla markkinointiviesteillä, jotenkin pitäisi erottautua massasta. Mutta miten?
lue koko juttu

Hyvä visu syntyy sisällöstä

Toimistomme vaihtoi nimeä mainostoimistosta mainos- ja viestintätoimistoksi kuluneen vuoden aikana. Vaihdos tuntui minusta luontevalta, sillä olen työhistoriani aikana kokenut olevani tekemisissä enemmän viestinnän kuin mainonnan kanssa.
lue koko juttu

Se on vaan mainos…

On vuosi 1996 ja katselen isäni kanssa kolmos-kanavaa. Tulee mainoskatko ja hän sanoo: ”Jos jonkun tarvitsee mainostaa, sillä menee huonosti”.
lue koko juttu

Oman blogivuoroni kolkutellessa olan takana, pysähdyin konkreettisesti pohtimaan, mitä olen viime aikoina omassa arjessani miettinyt suhteessa mainontaan ja mediaan? Vastaus on luonnollisesti vanhempien vastuu lasten ja nuorten kokemuksesta nähtyihin ja kuultuihin mainoksiin.
lue koko juttu

Tuu jo kotia!

Kuvittele kaunis ja kuuma kesäpäivä omassa lapsuudessasi. Leikit ovat vauhdikkaita ja vapaus huumaavaa. Oman kotipihan mahdollisuudet ovat rajattomat ja kaverit parasta mitä tiedät. Ikkuna aukeaa ja kohta pihassa kaikuu äitisi huuto: “Tuu jo kotia!
lue koko juttu

All in

Saimme joulukuussa Nikon kanssa kutsun Tampereen Tapahtumatoimistolle kuulemaan meille siunaantuneesta uudesta projektista. Kasino Tampereelle.
lue koko juttu

Muutama päivä sitten julkaisimme tiedotteen, jossa kerrottiin mainostoimistomme ja Blockfest-festivaalin yhteistyön jatkuvan. Tiedote julkaistiin muutamissa sähköisissä medioissa ja se sai huomioarvoa myös sosiaalisen median puolella.
lue koko juttu