Pöhinää

Oho! Mitä kävi? No sinä päädyit meidän PÖHINÄÄ-palstalle. Täältä pääset lukemaan propagandalaisten omia blogitekstejä ja toimiston tuoreita kuulumisia.

Minä suojautuisin Suomi-neitoon

Suomen luonnon päivää vietettiin 26. elokuuta. Se oli ensimmäinen neljästä juhlapäivästä, jolloin juhlistetaan 100-vuotiaan Suomen luontoa. Aiheesta inspiroituneena tajusin meidän tarvitsevan juhlavuoden kunniaksi kotimaastokuvion.
lue koko juttu

Jos tämä olisi Oscar-puhe

Pysähdyin hetkeksi miettimään kiitollisuutta. Arjessa sitä ehtii kai liian harvoin miettiä. Tai tuntea. Ja silloinkin vain hetkinä, joita ei yleensä ehdi sanoittaa niille, joille kiitos kuuluu. Maanantaisinkin.
lue koko juttu

Kesäsimulaattori 2017

Kesäloma tuli, kesä jäi. Rankkasateet piiskavat ikkunoita ja ulkoilma on, kuin lonkerotuopin läpi katsoisi. Itku tulee isoltakin ihmiseltä, kun ei pääse ulos lämpimän lehmän hönkäyksen höllittäväksi.
lue koko juttu

Hyvä ruoka ja parempi mieli

Perhe ja ruoka ovat mun tärkeysjärjestyksessä todella korkealla. Perhe tietenkin tärkeimpänä, koska en olisi mitään ilman perhettäni, vanhempien luomia lapsuuden muistoja ja opetuksia sekä kahden nuoren miehen värittämää vauhdikasta tulevaisuutta, jossa äiti ja isä yrittävät pysyä mukana. Perheen lisäksi muille ihmisille ympärilläni ei tule yllätyksenä, että säännöllinen hyvä ruoka on myös todella lähellä sydäntäni (muuten musta tulee kiukkuinen).
lue koko juttu

Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta

Katson ulos lentokoneen ikkunasta useiden kilometrien korkeudessa ja mietin kahta viimeistä vuotta elämässäni. En olisi uskonut, että olen nyt tässä. Välillä katson hymyillen ympärilläni olevia ihmisiä, reilua kahtakymmentä työkaveriani. Minusta tuntuu, että voin sanoa olevani onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Ja suurimmaksi osaksi se on tämän työn ansiota.
lue koko juttu

Ime sitä henkilöbrändiä

Henkilöbrändit. Sisältömarkkinointi. Työntekijälähettiläisyys. Vaikuttajamarkkinointi. MIKROvaikuttajamarkkinointi. Johtaja on media. Jalkapallo, koripallo, pallo. Kuulostaako tutulta?
lue koko juttu

Haarlasta helteeseen ja takaisin

Eli kerran ihminen, joka teki mainoksia. Mainoksia sisälle, mainoksia ulos, mainoksia paperille, mainoksia näytöille. Sitten hän sai ajatuksen: ”Mitä jos pitäisin tauon?” Oma kaupunki oli rakas, mutta maailmassa oli muutakin nähtävää.
lue koko juttu

Kaikki erilaisia, kaikki tarpeellisia

Niin mainostoimistossa kuin muissakin työyhteisöissä ihmisten erilaisuus saattaa aiheuttaa haastavia tilanteita. Kun samaa projektia edistää tiimi, jossa on niin pikkutarkkoja pilkunviilaajia kuin suurpiirteisempiä sählääjiä, saattavat erilaiset näkökulmat synnyttää konflikteja tiimiläisten välille.
lue koko juttu

Kerroin hiljattain tarinan matkastani suunnittelijaksi parille uudelle työntekijällemme. Totesin heille, etten ole yhtä ruohonleikkuun täyteistä kesää lukuun ottamatta tehnyt mitään muuta kuin graafisen suunnittelijan töitä.
lue koko juttu

Luovan sisällön säveltämistä

Vähänpä tiesin vielä vuonna 2006, Tampereen yliopistossa kirjallisuustieteen opinnot juuri aloittaneena fuksina, mistä löytäisin itseni kymmenen vuoden päästä.
lue koko juttu

Nettisivustot nollasta sataan

Me Propagandalla käytämme sivustoprojekteissamme alustana suosittua avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmää. Mikä WordPress oikeastaan on ja mihin sen saavuttama suosio perustuu?
lue koko juttu

Tehdäänkö erilailla?

Kaikkihan sen tietävät, että markkinoinnin täytyy säväyttää. Kun meitä päivän aikana pommitetaan kymmenillä tuhansilla markkinointiviesteillä, jotenkin pitäisi erottautua massasta. Mutta miten?
lue koko juttu

Hyvä visu syntyy sisällöstä

Toimistomme vaihtoi nimeä mainostoimistosta mainos- ja viestintätoimistoksi kuluneen vuoden aikana. Vaihdos tuntui minusta luontevalta, sillä olen työhistoriani aikana kokenut olevani tekemisissä enemmän viestinnän kuin mainonnan kanssa.
lue koko juttu

Se on vaan mainos…

On vuosi 1996 ja katselen isäni kanssa kolmos-kanavaa. Tulee mainoskatko ja hän sanoo: ”Jos jonkun tarvitsee mainostaa, sillä menee huonosti”.
lue koko juttu

Oman blogivuoroni kolkutellessa olan takana, pysähdyin konkreettisesti pohtimaan, mitä olen viime aikoina omassa arjessani miettinyt suhteessa mainontaan ja mediaan? Vastaus on luonnollisesti vanhempien vastuu lasten ja nuorten kokemuksesta nähtyihin ja kuultuihin mainoksiin.
lue koko juttu

Tuu jo kotia!

Kuvittele kaunis ja kuuma kesäpäivä omassa lapsuudessasi. Leikit ovat vauhdikkaita ja vapaus huumaavaa. Oman kotipihan mahdollisuudet ovat rajattomat ja kaverit parasta mitä tiedät. Ikkuna aukeaa ja kohta pihassa kaikuu äitisi huuto: “Tuu jo kotia!
lue koko juttu

All in

Saimme joulukuussa Nikon kanssa kutsun Tampereen Tapahtumatoimistolle kuulemaan meille siunaantuneesta uudesta projektista. Kasino Tampereelle.
lue koko juttu

Muutama päivä sitten julkaisimme tiedotteen, jossa kerrottiin mainostoimistomme ja Blockfest-festivaalin yhteistyön jatkuvan. Tiedote julkaistiin muutamissa sähköisissä medioissa ja se sai huomioarvoa myös sosiaalisen median puolella.
lue koko juttu