Propaganda jälleen Blockfestin ilmeen takana

Mediatiedote 19.1.2016

Pohjoismaiden suurin hip hop -festivaali Blockfest on valinnut Mainostoimisto Propagandan yhteistyökumppanikseen. Kumppanuussopimuksen myötä Propaganda suunnittelee ja toteuttaa Blockfest 2016 -tapahtuman ilmeen ja markkinointimateriaalit jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Blockfest järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Jokaisena vuotenaan loppuunmyyty festivaali keräsi viime vuonna jopa 60 000 kävijää. Tapahtuman visuaalisesta ilmeestä ja markkinointimateriaaleista huolehtii tänäkin vuonna Mainostoimisto Propaganda.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä hyvin sujuneeseen yhteistyöhömme. Tekeminen on ollut todella joustavaa ja sitä hektinen festivaalitoiminta erityisesti vaatiikin. Propagandalla työn laadukas jälki ja hinta kohtaavat, kertoo tapahtuman tuottaja Kalle Kallonen.

Pitkäjänteisen kumppanuuden myötä myös keskinäinen luottamus on kasvanut lujaksi.

– Esimerkiksi viime vuonna tapahtuman ympärillä velloi melkoinen mediamylläkkä, kun pääartistin julkaisua pihdattiin heinäkuulle saakka. Cheekin comebackista ja tapahtuman laajenemisesta Ratinan Stadionille tiesi ainoastaan 5–7 henkilöä ja mainostoimiston suunnittelija oli yksi heistä, Kallonen toteaa.

Blockfestin ilmeestä vastaa Mainostoimisto Propagandan Art Director Pia Ropo.

– Huikean Blockfest-tiimin kanssa hommat on sujuneet mutkitta, ja ideoita pallotellaan parhaimmillaan ihan päivittäin. Teossa on tosi laaja paketti aina somepostauskuvista vaatteisiin ja monimetrisiin mainoslakanoihin. Vaikka yhteistyö rullaa rennosti, niin rima on ja pysyy korkealla. Festareiden onnistumisesta on tullut itsellekin tosi tärkeä juttu, Ropo tiivistää.

Blockfest näkyy ja kuuluu

Elokuun 19.–20. päivä Tampereen Ratinanniemessä järjestettävä Blockfest houkuttelee jälleen paikalle kymmeniä tuhansia hip hop -musiikin ystäviä. Vuonna 2008 ensimmäistä kertaa järjestetty festivaali on paisunut kahdeksassa vuodessa yhdeksi maamme urbaanin musiikin kärkitapahtumista.

– Tahdomme tarjota kävijöille perinteisten festareiden sijaan koko viikonlopun kestävän elämyksen, joka on mietitty tarkkaan alusta loppuun – aina yksittäisestä markkinointitoimenpiteestä pääartistin lavalle nousuun saakka, Kallonen kuvailee.

Blockfest tulee jälleen elokuussa tarjoilemaan huikean artistikattauksen. Tapahtuman line-up paljastuu vähitellen kevään ja kesän aikana. Festivaalin kävijäuskollisuus on harvinaisen korkea: peräti 98 prosenttia viime vuoden kävijöistä aikoi tulla tänä vuonna uudestaan.

Kasvujohteista kumppanuutta

Paitsi Blockfest, myös Mainostoimisto Propaganda on kasvattanut ja kehittänyt liiketoimintaansa vauhdikkaasti viime vuosina. Kattavasti mainos- ja viestintäpalveluja tarjoava yritys on tuplannut henkilöstömääränsä kahden vuoden aikana ja laajentanut toimintaansa Tampereelta Seinäjoelle.

– Aivan kuten Blockfest, myös me haluamme ylittää asiakkaamme odotukset tarjoamalla joka kerta jotakin uutta. Oman kasvumme myötä olemme pystyneet vastaamaan tapahtuman jatkuvasti kasvaviin tarpeisiin, toiveisiin ja odotuksiin, toteaa Mainostoimisto Propagandan toimitusjohtaja Samuli Korhonen.

Lisätiedot:
Samuli Korhonen, toimitusjohtaja, Mainostoimisto Propaganda Finland Oy, puh. +358 40 861 1081, samuli@pgda.fi
Kalle Kallonen, tuottaja, Blockfest, puh. +358 400 417 168, kalle@syvallapelissa.com

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.propagandafinland.com

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy (ent. Mainostoimisto FUEL Oy) on vuonna 2010 perustettu Tampereella ja Seinäjoella toimiva mainonnan ja viestinnän asiantuntija, joka työllistää yli 20 työntekijää. Toteutamme muistettavia markkinointitekoja, mieleenpainuvaa mainontaa, vaikuttavaa viestintää, graafista suunnittelua ja digimarkkinointia. Paikallisesti, valtakunnallisesti, jopa kansainvälisesti. Komean jäljen lisäksi teemme asiakkaalle myös tulosta. Haluamme olla paitsi älyttömän haluttu kumppani, myös mielettömän mahtava työpaikka. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.propagandafinland.com.