Propaganda jatkaa Blockfestin kumppanina myös ensi vuonna

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy
Mediatiedote 21.12.2016
Julkaisuvapaa: heti

Mainos- ja viestintätoimisto Propaganda on valittu Blockfestin kumppaniksi jo neljättä kertaa peräkkäin. Pohjoismaiden suurin hip hop -festivaali viettää kesällä 10-vuotisjuhlaansa, jonka myötä tiedossa on muun muassa Weekndin lisätapahtuma.

Jokaisena vuotenaan loppuunmyyty Blockfest keräsi viime elokuussa oheistapahtumineen 60 000 kävijää ja toi Tampereen talousalueelle jopa 15,4 miljoonaa euroa. Uusitun yhteistyösopimuksen myötä Propaganda vastaa festivaalien ilmeestä, verkkosivuista sekä kaikista markkinointimateriaaleista myös vuonna 2017.

– Olemme olleet vaikuttuneita Propagandan luovista ratkaisuista, joustavasta palvelusta ja positiivisesta otteesta. Tapahtuman laajentuessa myös materiaalitarpeemme ovat vuosi vuodelta kasvaneet, jolloin kumppanin reagointinopeus, kapasiteetti ja työn laatu on meille erittäin tärkeää, Blockfestin vastaava tuottaja Kalle Kallonen kommentoi.

Blockfestin ilmeen takana on Propagandalla toiminut alusta saakka Art Director Pia Ropo. Hänen mukaansa festivaalien tunnistettava ilme kulkee vahvasti artistit edellä. Viime vuosien vetonauloina on nähty niin Cheek, Wiz Khalifa, Mobb Deep, T.I., G-Eazy, Nas, Big Sean, A$AP Rocky kuin Post Malone.

– Projektin eteen tehdään yli puoli vuotta tiiviisti yhdessä töitä. Blockfest-tiimin kanssa on inspiroivaa työskennellä, sillä he haluavat joka kerta toteuttaa asioita uudella tavalla ja taata festarikävijöille elämyksellisen tapahtuman. Yhteisten vuosien myötä myös aikatauluja ja tarpeita pystyy nykyisin ennakoimaan paljon, Ropo kertoo.

Kaksi kasvavaa kumppania

Propaganda on kuluneen vuoden aikana kivunnut Pirkanmaan suurimmaksi markkinointiviestinnän konserniksi: yhtiö osti kesällä osake-enemmistön digitaalisiin julkaisuihin erikoistuneesta Celain Oy:stä ja syksyllä mainostoimisto Trust Creative Society Oy:stä.

Toimitusjohtaja Samuli Korhosen mukaan lisääntynyt henkilöstömäärä takaa asiakkaille entistä parempaa palvelua ja monipuolisempaa osaamista.

– Blockfestia ja meitä yhdistää voimakas tahtotila mennä koko ajan eteenpäin. Uskon, että molemminpuolinen luja luottamus on mahdollistanut tämän onnistuneen ja vaivattoman yhteistyön. Meillä on ymmärrys asiakkaan toiveista ja tarpeista ja he puolestaan tietävät mitä haluavat. Olemme hyvin kiitollisia saadessamme olla osa tämän mittaluokan kokonaisuutta, Korhonen sanoo.

Blockfest on lisännyt tulevan juhlavuoden kunniaksi kierroksia ja ilmoitti viime perjantaina tuovansa R&B-muusikko ja tuottaja Weekndin Helsingin Kaisaniemeen 1.7. lisätapahtuman muodossa.

– Ensi kesää on alettu jo rakentaa ja kyllähän siinä elää vahvasti koko vuoden mukana. Kaiken kruunaa festivaaliviikonloppu Tampereen Ratinanniemessä, kun ison työn tulokset on nähtävillä ja porukka on aivan fiiliksissä. Se on kesän päätösjuhla parhaimmillaan, Ropo summaa.

Blockfestin esiintyjäkattaus paljastuu vähitellen tulevan kevään ja kesän aikana osoitteessa www.blockfest.fi. Liput Weekndin lisätapahtumaan ovat parhaillaan myynnissä Ticketmasterilla.

Lisätiedot:

Samuli Korhonen, toimitusjohtaja, Mainostoimisto Propaganda Finland Oy, puh. +358 40 861 1081, samuli@pgda.fi

Kalle Kallonen, vastaava tuottaja, Blockfest, puh. +358 400 417 168, kalle@syvallapelissa.com

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.propagandafinland.com

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy on vuonna 2013 perustettu Tampereella ja Seinäjoella toimiva mainonnan ja viestinnän asiantuntija, joka työllistää yli 30 työntekijää. Toteutamme muistettavia markkinointitekoja, mieleenpainuvaa mainontaa, vaikuttavaa viestintää, graafista suunnittelua ja digimarkkinointia. Paikallises ti, valtakunnallisesti, jopa kansainvälisesti. Komean jäljen lisäksi teemme asiakkaalle myös tulosta. Haluamme olla paitsi älyttömän haluttu kumppani, myös mielettömän mahtava työpaikka. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.propagandafinland.com.