Propaganda syventää viestintä- ja digiosaamistaan kahdella uudella osaajalla

Propaganda
Mediatiedote 6.9.2018
Julkaisuvapaa: heti

Markkinointi- ja viestintätoimisto Propaganda vahvistaa viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin osaamistaan kahdella uudella asiantuntijalla. Uudet propagandalaiset aloittivat työskentelyn elokuussa. Rekrytointien myötä Propaganda vastaa asiakkaiden kasvaneeseen kysyntään niin viestinnän kuin digitaalisen markkinoinnin saralla.

Viestinnän suunnittelijana ja tiedottajana Propagandalla on aloittanut Sirpa Consiglio (FM). Consigliolla on monipuolinen tausta viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana ja kouluttajana muun muassa lääke- ja elintarviketeollisuudessa sekä matkailualalla. Eri työtehtävien ohessa viestinnän ja markkinoinnin opintojaan jatkuvasti täydentänyt Consiglio on viimeisimpänä suorittanut viestinnän maisteriopinnot Tampereen yliopistossa.

Propagandan digimarkkinoinnin asiantuntijana aloitti seinäjokelainen Juuso Hietikko (datanomi). Laajalti kokenut digimarkkinoinnin suunnittelija ja toteuttaja on toiminut aiemmin erilaisissa myynti- ja markkinointitehtävissä. Hietikko tulee tehtävässään tukemaan Propagandan Tampereen ja Seinäjoen toimistojen sekä Trust Creative Societyn asiakkaiden verkkonäkyvyyttä.

– Viestintäpalvelujemme kysyntä on ollut parin viime vuoden aikana kasvussa, mikä mukailee yleisesti viestintäalan kasvua ja digitalisaation trendejä. Strategiseen, suunnitelmalliseen viestintään halutaan selkeästi panostaa aiempaa vahvemmin niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Organisaatioita kiinnostaa yhä monipuolisemmin näkyvyyden kasvattaminen aina mediatiedottamisesta dialogin rakentamiseen sosiaalisessa mediassa, kertoo Propagandan viestintäpalveluista vastaava viestinnän suunnittelija ja tiedottaja Sanna Oinonen. – On mahtava käynnistellä vauhdikasta syksyä näiden kokeneiden tekijöiden kanssa.

Markkinointi- ja viestintätoimisto Propaganda ja siihen kuuluva Trust Creative Society työllistää yhteensä noin 50 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa Tampereella ja Seinäjoella. Propagandan palveluihin kuuluvat viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin lisäksi mainonta, brändäys sekä verkko-oppiminen.

Lisätiedot:

Sanna Oinonen, viestinnän suunnittelija, tiedottaja, partner, Propaganda, puh. +358 50 5761609, sanna.oinonen@pgda.fi

Samuli Korhonen, toimitusjohtaja, Propaganda, puh. +358 40 861 1081, samuli@pgda.fi

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.propagandafinland.com