Propaganda vahvistaa tiimiään Seinäjoella – Tiaisesta asiakkuus- ja kehitysjohtaja

Mediatiedote 3.8.2018
Markkinointiviestintätoimisto Propaganda
Julkaisuvapaa: heti

Markkinointiviestintätoimisto Propagandan asiakkuus- ja kehitysjohtajaksi on nimitetty 1.8.2018 alkaen Elina Tiainen. Tiainen vastaa Seinäjoen toimiston liiketoiminnoista sekä koko Propagandan toiminnan kehittämisestä. Propagandassa vuodesta 2016 kehitys- ja projektipäällikkönä työskennellyt Tiainen (KTM) otti uuden tehtävän vastaan malttamattomana.

– On mahtavaa tehdä paluu vanhaan opiskelukaupunkiini Seinäjoelle. Seinäjoki antoi minulle paljon – ja nyt on vihdoin minun aikani antaa takaisin Seinäjoen toimistomme asiakkuusjohtajana! Odotan innolla mielenkiintoisia haasteita ja inspiroivaa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin tiimini kanssa, Tiainen hehkuttaa.

Propaganda perusti toimipisteen Seinäjoelle vuonna 2015.

– Pohjalainen tekemisen meininki houkutteli meidät Seinäjoelle, ja asiakkaat ovat löytäneet meidät hienosti, kertoo Propagandan toimitusjohtaja Samuli Korhonen. – Kun yhdistämme Tiaisen Ellin määrätietoisuuden ja tehokkuuden pohjanmaalaiseen sitkeyteen ja yrittäjähenkeen, lopputuloksena syntyy varmasti vaikuttavaa markkinointia ja entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita. Toivotan Ellille menestystä uuden toimenkuvan parissa.

Markkinointiviestintätoimisto Propagandassa työskentelee Tampereella ja Seinäjoella yhteensä noin 50 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa. Luova suunnittelutoimisto Trust Creative Society tuli osaksi Propagandaa vuonna 2016. Propagandan palveluja ovat mainonta, viestintä, brändäys, digitaalinen markkinointi sekä verkko-oppiminen.

Lisätiedot:
Samuli Korhonen, toimitusjohtaja, Propaganda, puh. +358 40 861 1081, samuli@pgda.fi
Elina Tiainen, asiakkuus- ja kehitysjohtaja, Propaganda, puh. +358 40 731 9278, elli@pgda.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.propagandafinland.com

Propaganda on markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija, joka työllistää lähes noin 50 osaajaa Tampereella ja Seinäjoella. Propagandaa ovat Markkinointiviestintätoimisto Propaganda sekä luova suunnittelutoimisto Trust Creative Society. Toteutamme muistettavia markkinointitekoja, mieleenpainuvaa mainontaa, vaikuttavaa viestintää, kestävää brändäystä, tehokasta digimarkkinointia ja oivaltavaa oppimista. Paikallisesti, valtakunnallisesti, jopa kansainvälisesti. Haluamme olla mielettömän mahtava työpaikka sekä älyttömän haluttu kumppani. Lisää positiivista propagandaa osoitteissa: pgda.fi & trust.fi