Talouspäällikkö

Saara Seppä

Saara on kulkenut vuosien mittaan polkunsa projektipäälliköstä yhteyspäällikön kautta kirstun vartijaksi. Hän on yksi pitkäaikaisimpia propagandalaisia ja aloitti talossa aikoinaan Fuelin projarina. Nykyään hän vastaa koko konsernin arjen taloudesta ja sen hoidosta. Saaran ovi käy edelleen myös usein kaikenlaisen toimiston pyörittämiseen liittyvän ongelmaratkaisun ja henkilöstön asioiden hoitoon liittyvien tilanteiden hallinnan johdosta. Vaikka Saara on töissään jämpti, hän haluaa vapaa-ajallaan nauttia elämästään ja elää hetkessä. Levottomaksi kulkurisieluksi itseään kuvaileva Saara viettääkin lomat pääsääntöisesti reissussa koko perheen voimin.

Urheilullinen Saara nollaa päätään usein salilla tai talviaikaan lumilautaillen, mutta innostuu vastapainoksi myös saunasta, järvestä ja leipomisesta. Kotona vauhdista ja vaarallisista tilanteista vastaa temmeltävä tytär – se sama, joka oli nähnyt jo yksivuotiaana enemmän maita kuin moni koko elämänsä aikana. Saara luonnehtii itseään myös kontrollifriikiksi, joka kuitenkin rakastaa yllätyksiä ja ex tempore -juhlia. Juhlat tosin nykyään ovat muuttuneet enemmänkin ex tempore -leikkipuistoon lähtemisiksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää konsernin talouteen tai laskutukseen liittyen, Saara on se henkilö, johon kannattaa ottaa yhteyttä!

Saara Seppä

Saaran blogikirjoitukset