AD

Sanna-Mari Heinonsalmi

Sanna-Marin taiteelliset lahjat pääsevät käyttöön niin työssä kuin vapaa-ajalla. Paljasjalkaiselta tamperelaiselta sujuvat niin brändi-ilmeet, markkinointiviestinnän kampanjat kuin materiaalien konseptoinnit. Uuden ideointi on hänen mielestään ”kauhean kivaa”.

Sanna-Mari on ainutlaatuinen yhdistelmä luovaa suunnittelijaa ja yksityiskohtien hiojaa. Kaikkien visuaalisten valintojen takana on merkitys ja kaikelle on oma paikkansa: ”On ihanaa tehdä valmis paketti, jolloin esimerkiksi graafisista ohjeista saa vastauksen jokaiseen tilanteeseen!” Sanna-Marin supervoimat ovatkin tarkkasilmäisyys ja visuaalisten isojen kokonaisuuksien suunnittelu.

Vapaa-ajallaan Sanna-Mari harrastaa intohimoisesti kaikenlaisia käsitöitä maan ja taivaan väliltä. Luovasta harrastuksesta voi ammentaa ideoita myös töihin. Metsä ja musiikki ovat lähellä Sanna-Marin sydäntä. Laulamista hän harrastaa yksin, kaksin tai yhdessä ystävien kanssa. Liikkeessä Sanna-Marin pitävät kuntosalin lisäksi päättäväinen pikku-mies, ja suloiset koiravanhukset Ulpu ja Minttu.

Sanna-Mari Heinonsalmi

Sanna-Marin asiakkaita