Tehdäänkö erilailla?

Kaikkihan sen tietävät, että markkinoinnin täytyy säväyttää. Kun meitä päivän aikana pommitetaan kymmenillä tuhansilla markkinointiviesteillä, jotenkin pitäisi erottautua massasta. Mutta miten? Täytyy kai olla vähän hullu ja tehdä asioita erilailla kun muut. Uskaltaa olla rohkea.

Luin hienon ajatuksen rohkeudesta: ”Mitä tekisit, jos et pelkäisi?” Tuo lause auttaa minua työssä ja vapaa-ajalla muistamaan, mikä suurien voittojen ja mahtavien elämyksien esteenä usein on. Pelko siitä, että mitä muut minusta ajattelevat, mitä jos jotain pahaa tapahtuu tai mitä jos epäonnistun. Useinhan sitä pelkää ihan turhia asioita ja antaa pelon määritellä omaa tekemistä juuri silloin kun pitäisi laittaa silmät kiinni, hypätä ja katsoa kuinka käy.

Meillä on onneksemme monia rohkeita ja innovatiivisia asiakkaita, joiden kanssa saamme suunnitella välillä ihan pähkähullujakin tempauksia. Tässä yksi esimerkki:

Asiakkaamme Adecco ja Sihti tekivät yrityskaupat heinäkuussa ja halusimme kertoa siitä sekä suurelle yleisölle, että heidän yritysasiakkailleen. Perinteiset lehti-ilmoitukset saivat jäädä ja me päätettiinkin yksissätuumin järjestää häät. Hakametsän jäähallissa.

Katso videosta, mitä tapahtuu, kun Propaganda, Adecco ja Sihti sanovat tahdon 🙂

 

– Johanna Partanen