Tilaa lennokkaimmillekin ajatuksille

Kun reilu vuosi sitten tulin Propagandalle töihin, toimistomme oli käytännössä pieni huone yhteistyökumppanimme Myynninmaailman tiloissa. Silloin meitä oli Seinäjoen Propagandalla vasta kaksi, Sanna ja minä. Tila ei ollut mikään paras luovuuden tyyssija, mutta sopiva kahdelle hengelle.

Myynninmaailmaan tuli lisää väkeä, ja me saimme Anna-Kaisan riveihimme. Tilat alkoivat käydä molemmille yrityksille ahtaiksi. Oli aika alkaa etsiä uutta yhteistä toimistoa.

Uudet tilat löytyivät Rytmikorjaamolta. Rytmikorjaamo on varmasti monille tuttu vähintäänkin keikkapaikkana, mutta talosta löytyy myös laaja yritysten keskittymä. Yläkerrasta vapautuvat vierekkäiset toimistotilat olivat kuin meille tehdyt. Muuttaisimme loft-henkisiin tiloihin vierekkäin huutoetäisyyden päähän toisistamme, mutta molemmilla olisi omat tuvat ja luvat – täydellistä!

Olemme nyt muuttaneet parin kuukauden väliaikaisesta tilasta uuteen toimistoomme. Matkan varrella saimme muuten joukkoomme myös copywriterin, Leenan! Täällä me neljä nyt sitten olemme! Tekisi mieli huutaa, nimittäin ilosta. Huutaa vain ”aaaaaaaa!” ja pomppia jalalta toiselle. Täällä huonekorkeus on useamman metrin ja kattoikkunasta näkee pilvien leijailun! Viihtyisällä ja toimivalla työtilalla on aivan uskomaton vaikutus työmotivaatioon. Mielenkiinnolla odotan, millaisia ideoita täällä vielä syntyykään!

Hetki pitää vielä malttaa, ennen kuin kaikki tilatut kalusteemme saapuvat ja toimisto saadaan hiottua pienintäkin yksityiskohtaa vaille valmiiksi. Tila itsessään on jo niin upea, että käytän adjektiivia mieletön kuvastamaan sitä, mitä tästä on tulossa. Mie-le-tön työtila, aaa!

Joulukuun puolella pitäisi kaikki olla valmista, mutta jos et malta odottaa siihen asti, niin tervetuloa käymään vaikka heti! Ääntä ja töminää kohti.

Kirjoittaja

Aiheeseen liittyvät työkalut