Tule meidän työkaveriksi: Web Developer/Digital Officer

Saavatko hyvin suunnitellut verkkosivut sydämesi sykkyrälle? Syyhyävätkö sormesi päästä suunnittelemaan digitaalisia markkinointikonsepteja erilaisille toimialoille? Kaipaatko ympärillesi luovuuteen kannustavaa kulttuuria ja kaikin puolin mielettömiä työkavereita?

Mikäli näin on, tule meidän työkaveriksemme!

Kiikaroimme nyt joko timanttista Web Developeria tai Digital Officeria Tampereen toimistolle. Saat kiksit kliinistä koodista ja suhtaudut omaan työhösi artesaanin kunnianhimolla – meillä ei valmisteemoja käytetä eikä lisäosia viljellä.

Voit olla joko huippudevaaja tai digitaalisten palveluiden asiantuntija, jolta taipuu niin koodi kuin digitaalisten konseptien suunnittelukin.

Oleellista on kyky muuntaa visuaalisen suunnittelijan Photoshop-leiska toimivaksi, responsiiviseksi verkkosivustoksi. Työskentelet tiiviisti yhdessä konseptisuunnittelijan ja graafikon kanssa, ja panostasi verkkosivujen suunnittelussa rakastetaan.

Muita juttuja, täppää itseesi sopivimmat (ne tekniset speksit):

  • Tunnet WordPressin läpikotaisin (ja Codexista sitten loput)
  • Git-perusteet ovat sinulla hallussa
  • WooCommerce on ympäristönä sinulle tuttu
  • PHP on hanskassa, erityisesti WP-kehittämisen kulmasta
  • Hallitset CSS3-taidot, SASS-merkkauksen mixinit ja variaabelit ovat sinulle arkipäivää
  • Sinulla on kokemusta CSS-frameworkeista, erityisesti Bootstrapista
  • Sinulta löytyy JavaScript- ja erityisesti jQuery-osaamista

Etumatkaa hakuhommissa sinulle tuo palvelinpuolen osaaminen, tuntemus Vagrant-kehitysympäristöstä, sage-teemakehitys ja kaikki verkkokauppaosaaminen.

Tehtävänkuvaa on siis mahdollista muokata itsesi näköiseksi. Kaikkea ei voi kukaan tietää emmekä sitä oletakaan. Oppimisenhalu vie meillä pitkälle! Ympärilläsi on porukka, jonka kanssa et jää koskaan yksin ja ehdottomasti monipuolisin asiakaskenttä, mistä koskaan olet uskaltanut haaveilla!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.5. mennessä osoitteeseen elli@pgda.fi.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa mieluusti asiakkuus- ja kehitysjohtajamme Elina Tiainen, p. 040 731 9278 tai elli@pgda.fi.