Viestintä– vuoropuhelua vailla vertaa.

Jos olemme ihan hiljaa, emme ainakaan sano mitään väärää, vai kuinka? Valitettavasti vaikeneminen ei ole yritysmaailmassa kultaa tai mitään muutakaan valuuttaa. Organisaatiosi, tuotteesi ja palvelusi nimittäin viestivät, halusit tai et. Siksi ne kannattaakin laittaa palvelemaan tavoitteitasi hallitusti – hyvin suunnitellulla ja jatkuvalla viestinnällä. Samalla sitoutat kohderyhmäsi ja vältät ikäviä yllätyksiä.

Me kiteytämme kärkiviestisi, tiedotamme tehokkaasti ja varmistamme sanomasi läpimenon kanavassa kuin kanavassa. Viestintäpalvelumme kattavat organisaatiosi kaiken sisällöntuotannon, koskevatpa ne sitten mediatiedotetta, slogania, julkaisuja artikkeleista asiakaslehtiin tai tekstintuotantoa mainosteksteistä somesisältöihin.

Kaikki viestivät – tavallaan. Mutta mitäpä, jos kääntyisit ammattilaisen puoleen?

Viestinnän palveluihimme lukeutuvat mm.
– viestinnän suunnittelu
– sisällöntuotanto
– mediaviestintä
– pörssiviestintä
– julkaisut

  • Viestinnän suunnittelu

  • Sisällöntuotanto

  • Mediaviestintä

  • Sijoittajaviestintä

  • Julkaisut

Viestinnän suunnittelu

Eikö viestisi mene perille? Tiedätkö, mitä viestiä, missä ja milloin? Jos olet hukannut polkusi viestinnän viidakossa, älä huolestu – Propagandan viestinnän ammattilaiset rientävät avuksesi!

Suunnittelutyömme lähtee aina yrityksesi lähtökohtien ja tavoitteiden huolellisesta kartoituksesta. Me kiteytämme pääviestisi ja pohdimme parhaat tavat viedä ne käytäntöön. Viestintäsuunnitelmasta on helppo seurata, mitä toimenpiteitä pitäisi milloinkin toteuttaa, jotta brändisi pysyy ihmisten mielissä.

Sisällöntuotanto

Sisällön tuottaminen on jokaisen itseään kunnioittavan yrityksen must. Erilaisten sisältöjen avulla kirjoitat brändisi tarinaa eteenpäin. Asiakastasi palveleva sisältö auttaa yritystäsi löytymään verkon syövereistä. Jos brändilläsi ei ole sisältöä, onko sitä olemassa?

Yrityksessäsi on valtava määrä tietoa, joka kiinnostaa sidosryhmiäsi. Se täytyy vain saada irti ja esille. Sisällön tuottaminen on kuitenkin resursseja vievää puuhaa, eikä jokaisesta ole kynäilijäksi. Eikä tarvitsekaan olla. Meidän sisällöntuotannon ammattilaisemme kaivavat tiedon yrityksestäsi ja jalostavat sen haluttuun tyylilajiin. Tuotamme sisällöt niin blogeihin, artikkeleihin, esitteisiin, verkkosivuille kuin someenkin. Nimeä kanavasi ja me tykitämme siihen sopivaa sisältöä – olipa tyylisi informatiivinen, poeettinen, uhitteleva, viekoitteleva, ammattimainen… Sisältö on kingi, nyt ja aina!

Mediaviestintä

Mediaviestintä on hyvä työkalu viestinnän pakkiisi. Jos sinulla on kerrottavaa, mikä olisi parempi tapa kuin lähettää mediatiedote? Mediaviestinnällä tähdätään ansaitun mediatilan saamiseen. Kun viestisi tulee ammattimaisen median lähteen kautta, se saavuttaa helposti valtavan massan vastaanottajia.

Me puemme uutisesi napakaksi ja toimittajia houkuttelevaksi tiedotteeksi, jakelemme sen sekä varmistamme, ettei se mene huomaamatta avainmedioissa. Mediatiedotteiden jakelukanavana käyttämämme STT Info -julkaisujärjestelmä mahdollistaa niin valtakunnallisen kuin kansainvälisenkin kattavuuden ja vastaanottajalistojen räätälöimisen aiheen ja kohderyhmien mukaan.

Älä piilota viestiäsi vakan alle, vaan anna meidän levittää se vaikka koko maailmalle!

Sijoittajaviestintä

Sijoittajaviestintä eroaa muusta viestinnästä siinä, että se on tiukasti lakien, säädösten ja ohjeistusten sääntelemää. Meidän käsistämme pörssitiedotteesi lähtevät ammattimaisesti ajallaan ja aina viimeisimpien säädösten mukaisina maailmalle.

Vaikka pörssiyhtiöiden viestintä on pitkälti pakon sanelemaa, ei sijoittajaviestinnän kuitenkaan tarvitse olla tylsää! Sijoittajat ovat kovin moninainen joukko, eivätkä kaikki heistä välttämättä ole kokeneita talouslukuanalyytikoita. Me teemme tunnusluvuista ja muusta talousviestinnästäsi ymmärrettävää ja selkeää, jolloin aloittavat piensijoittajatkin ymmärtävät mistä on kyse. Pukemalla osavuosikatsaukset ja vuosikertomukset brändisi ulkoasuun ja lisäämällä rippunen kerrontaa näistäkin välineistä tulee tärkeä palanen yrityksesi tarinassa.

Julkaisut

Suomalaiset ovat lehtienlukukansaa. Kun suomalaisten luetuimpien aikakauslehtien top-5:ssä on neljä asiakaslehteä, ei voida millään valtakunnan mittarilla julistaa asiakaslehden olevan kuolemassa – tai edes pienessä kausiflunssassa. Päinvastoin, asiakaslehtien parissa käytetty aika on jo lähes 40 minuuttia ja on edelleen kasvussa. Millä muulla kanavalla pääset säännöllisesti asiakkaasi lukulistalle?

Lehdet ovat mitä mainioin kanava myös muiden kohderyhmien sitouttamiseen. Henkilöstö- ja sidosryhmälehdet toimivat tehokkaasti muun muassa yrityksesi tärkeistä asioista tiedottamiseen.

Me täytämme lehtesi mielekkäällä ja hyödyttävällä sisällöllä, jotta asiakkaasi, työntekijäsi ja muut sidosryhmäläisesi palaavat sen pariin aina uudestaan!

Sanna Oinonen

Sanna Oinonen

Tiedottaja, viestinnän suunnittelija, partner

+358 50 576 1609

sanna.oinonen@pgda.fi